تبلیغات
عکس های نایس - اسرار پشت پرده تولید سوسیس و کالباس در ایران

تمامی فعالیت های این سایت مطابق با قوانین نظام جمهوری اسلامی ایران میباشد

ژل های زناشویی همه چیز درباره ی خودرو

عکس های نایس

مجله خبری Nices.IR

کارشناسان تغذیه معتقدند سوسیس و کالباس هایی که از خمیر مرغ تهیه شده اند به دلیل استفاده از مرغ به همراه پوست، استخوان و چربی های موجود در دستگاه گوارش و لابه لای روده ها غیربهداشتی هستند و مصرف کننده باید توجه نماید، مواد غذایی خود را از کارخانه های شناخته شده و معتبری که مجهز به آزمایشگاه می باشند و دارای نام تجاری مطرح هستند تهیه نماید.

طرز تهیه سوسیس کالباس در ایران


مرغ های تخم گزار با تمام جزئیات به داخل دستگاه های تولید خمیر مرغ ریخته می شوند

مواد تشکیل دهنده ی سوسیس کالباس


مرغ های بی کیفیت و پیر

سوسیس و کالباس سازی


چربی ها و دیگر اجزای مرغ که عامل بسیاری از بیماریهاست

مرغ های بی کیفیت

کادر برای متن سایت ها

sosis va kalbas

اجساد مرغ ها

دستگاه های سوسیس و کالباس سازی

کارخانه های تولید کالباس

ضایعات مرغ

آشغال مرغ

تولیدی سوسیس کالباس

خمیر مرغ برای کالباس

کادر های زیبا

بازدید از کارخانه ی کالباس

چند سال قبل، ساندویچی زده بودیم. اون موقع هر کیلو کالباس، بسته به مارکش ، بین ۱۰۰۰ تا ۱۲۰۰ و ۱۳۰۰ تومن قیمت داشت.

یه روز یه فروشنده اومد به مغازه و گفت که کالباس می ده به ما به قیمت ۳۸۰ تا ۴۴۰ تومان.

طبیعتا ما هم استقبال کردیم و خریدیم و بعد از چند بار رفت و آمد و خرید، چون آدم خوش مشربی بود، باهاش رفیق شدیم و رفته رفته کارمون کشید به این که شراکت کنیم و سرمایه از ما و کار و تجربه از اون و کارخانه تولید سوسیس و کالباسش رو توسعه بدیم و خلاصه این که راه صد ساله رو، یک ساله بریم.

برای بازدید رفتیم کارخونش. کارخونه که چه عرض کنم؟ یک کارگاه در بیرون شهر بود در کمال کثافت و تعفن.
یه سالن پر بود از نون خشک های کپک زده و مونده که توش موش هم دیدم.
یه سالن هم پر بود از تفاله های مرغ، از روده و امعا و احشای داخلی مرغ تا کثافت های داخل شکم مرغ ها… کلی هم مگس برای خودشون داشتن کیف می کردن!
بوی گند همه جا رو پر کرده بود.

کمی آن طرف تر، چند تا گالن بودن که می گفت حاوی مواد ضدعفونی کننده و معطر کننده و طعم دهنده است و موقع میکس، محلول داخل گالن ها رو با نون خشک ها و مرغ ها قاطی می کرد. البته، کمی هم گوشت مرغ واقعی در سردخانه اش داشت!

به جای پسته هم که بعضا روی کالباس ها می ریزن، اینا باقالی ها رو خرد می کردند.

خلاصه اینکه همه اینا در نهایت تبدیل می شدن به کالباس.

اونجا بود که نه تنها باهاش به هم زدم و قید شراکت رو هم زدم، بلکه به خودم لعنت فرستادم که خدای من! همه این مدت، من این آشغال ها را به مردم می فروختم؟!

البته نمی دونم در کارخانه های رسمی واقعا چی می گذره ولی نهاتا اونا هم سوسیس و کالباس تولید می کنن که ضررهای خاص خودش رو داره.

شما وقتی به یه ساندویجی میرین و ساندویچ هایی مانند کالباس، ژامبون ، بندری، هات داگ و نیز پیتزا سفارس می دین، واقعا از کجا می دونین که صاحب مغازه، از کی خریده و اونی که می خورین، در چه شرایطی تولید شده و با طعم دهنده و معطر کننده ها، خوش خوراک شده است؟!

من چند ماه بعد از اون ماجرا، کلا ساندویچی رو تعطیل کردم و الان لوازم کادویی می فروشم و خوشحالم که لااقل به مردم، غذاهای بیماری زا نمی فروشم و البته سال هاست که وقتی سوسیس و کالباس می بینم، یاد اون کارگاه متعفن می افتم، انگار بوی تعفن آشغال مرغ ها، همین الان توی دماغمه!

X بستن تبلیغات

طبقه بندی

نویسندگان

صفحات جانبی

نظرسنجی

    کدام واژه بهتر است ؟




با کلیک بر روی 1+ ما را در گوگل محبوب کنید
  • آخرین پستها

آمار وبلاگ

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :